Jdi na obsah Jdi na menu

cena za zboží na stole

Přesná výkupní cena se stanovuje až fyzickým předáním na místě, v souladu s aktuální cenou na burze. Ta se může měnit velmi rychle. Naše marže je v případě investičních produktů velmi nízká, což nám neumožňuje žádné odchylky. Proto jsme schopni stanovit přesnou výkupní cenu až poté, co máme zboží fyzicky před sebou.

Teprve poté si můžeme zafixovat cenu u rafinerie, kde slitky skončí. Proto je potřeba počítat s tím, že cena, kterou vám sdělíme ústně, je platná v daném okamžiku, nikoliv například za hodinu, ale může se měnit dokonce i během krátkého časového úseku po telefonátu.

Jednoduše řečeno, platí zde nekompromisní a férový přístup pro obě strany, a to že konečná výkupní cena muže být stanovena v okamžiku, kdy je zboží doslova na stole. Informujeme vás o této skutečnosti, abyste měli jasný obraz toho jak se se zlatem u nás obchoduje. V závěru může cena být i vyšší. Nikdo však není schopen zaručit, že cena od telefonátu do předání neklesne.

Chceme vám nabídnout možnost eliminace rizika. Můžete u nás tedy využít službu úschovy zlata pro budoucí fixaci. Tímto jediným způsobem je možné si určit cenu již předaného zlata po telefonu, a to každý den od 9 do 15 hodin.

děkujeme za pochopení

 

Poslední fotografie

Facebook

Kontakt

Firma

Zlatnictví Centrum s.r.o.
K.H.Máchy 758/8
Hradec Králové 500 02
IČO:08311579

603 163 960, 736 443 049

info@nejlepsivykupzlata.cz