Jdi na obsah Jdi na menu

investiční stříbro výkup

Investiční stříbrné slitky: Jsou to standardizované kusy stříbra různých hmotností, obvykle od 31,1g (OZ) až po kilogramy. Podobně jako u zlatých slitků mají stříbrné slitky různé značky, které označují jejich původ a čistotu. Některé z nejznámějších značek investičních stříbrných slitků zahrnují PAMP Suisse, Credit Suisse, Valcambi, Johnson Matthey a Heraeus.

Investiční stříbrné mince: Jsou to mince vyrobené z investičního stříbra, které mají určitou nominální hodnotu, ale jejich skutečná hodnota je založena na hmotnosti a čistotě stříbra, ze kterého jsou vyrobeny. Tyto mince jsou často vydávány vládami nebo centrálními bankami a mají historickou a sběratelskou hodnotu. Mezi známé investiční stříbrné mince patří například americký Stříbrný orloj (American Silver Eagle), kanadský Stříbrný javorový list (Canadian Silver Maple Leaf), australský Stříbrný klokan (Australian Silver Kangaroo) a rakouský Stříbrný filharmonik (Austrian Silver Philharmonic).

jako investiční Vám vykoupíme i české sběratelské mince a medaile o ryzosti 999,9/1000  dále mince které byli kdysi platidlem jako stříbrné 10 koruny a další. 

Výkupní cena je odvozena od aktuální burzovní ceny se srážkou 10% za zboží se srážkou 5% .

 

Poslední fotografie

Facebook

Kontakt

Firma

Zlatnictví Centrum s.r.o.
K.H.Máchy 758/8
Hradec Králové 500 02
IČO:08311579

603 163 960, 736 443 049

info@nejlepsivykupzlata.cz