Jdi na obsah Jdi na menu

investiční zlato - výkup

Investiční zlaté slitky: Jsou to standardizované kusy zlata různých hmotností, obvykle od 1 gramů až po 1 kilogram. Tyto slitky jsou vyráběny certifikovanými rafineriemi a mají různé značky, které označují jejich původ a čistotu. Některé z nejznámějších značek investičních zlatých slitků zahrnují PAMP Suisse, Credit Suisse, Valcambi, Perth Mint a Argor Heraeus.

Investiční zlaté mince: Jsou to mince vyrobené z investičního zlata, které mají určitou nominální hodnotu, ale jejich skutečná hodnota je založena na hmotnosti a čistotě zlata, ze kterého jsou vyrobeny. Tyto mince jsou často vydávány vládami nebo centrálními bankami a mají historickou a sběratelskou hodnotu. Mezi známé investiční zlaté mince patří například americký (American Gold Eagle), kanadský (Canadian Gold Maple Leaf), jihoafrický Krugerrand, a rakouský Filharmonik.

Jako investiční Vám vykoupíme i české sběratelské mince o ryzosti Au 999,9/1000 (Ryzí zlato ) a dále zlaté mince které byli v minulosti platidlem například důkáty a zlaté koruny F.J.

výkupní ceny

Výkupní cena investičního zlata je stanovována na základě aktuálních cen na světové burze drahých kovů s dodatečnou srážkou ve výši 5 % pro zboží, které není původem od naší společnosti. Pro zlato pocházející přímo od nás stanovujeme cenu s dodatečnou srážkou ve výši 1,9 % . Tento systém Vám umožňuje přesně si definovat výkupní ceny .

Pokud nabízíte k prodeji množství nad 100 gramů, můžeme vám nabídnout ještě výhodnější cenu. Tímto způsobem vám poskytujeme jistotu, že cena, za kterou prodáváte Vaše zlato, je transparentní a založená na aktuálních tržních cenách.

Díky našemu systému stanovení výkupní ceny máte jistotu, že vaše investiční zlato bude vykoupeno za předem jasnou a konkurenceschopnou cenu, aniž byste museli provádět složité kalkulace nebo hledat aktuální informace na trhu.

zdroj pro stanovení výkupní ceny:

https://www.bullionbypost.eu/gold-price/

 

Poslední fotografie

Facebook

Kontakt

Firma

Zlatnictví Centrum s.r.o.
K.H.Máchy 758/8
Hradec Králové 500 02
IČO:08311579

603 163 960, 736 443 049

info@nejlepsivykupzlata.cz